lauantai 10. lokakuuta 2009

Matka kohti Singaporea


Tätä on suunniteltu jo ainakin puoli vuotta, mutta jotenkin silti tuntuu, että yks kaks yllättäen jotenkin jouduin keskelle meluisaa Istanbulin lentokenttää. Täältä matka jatkuu muutaman tunnin kuluttua sitten kohti Singaporen luvattua maata.

Jutun jujuhan on siis se, että tytöt päätti lähteä vaihtoon; Heidi ja Sanna. Singaporeen haluttiin siksi, että se on niin kaukana ja niiiiin erilainen, kuin koto-Suomi. (Mitä ihmettä me oikein ajateltiin?!? Pelottaa!!) Suunnittelut on nyt suunniteltu - tai no ainakin pitäisi olla - ja matka on jo aluillaan.

Matkassa ollaan ainakin noin 5,5 kuukautta. Paluulippuja ei tosin ole vielä ostettuina, joten
m
istäs sen tietää milloin täältä maailmalta palataan... (Huomenna! Kauhee koti-ikävä!!) Perillä tulevassa kotikaupungissa ollaan huomenna paikallista aikaa iltapäivällä ja
vastassa ovat vanha kunnon Jordan, tuttavallisemmin Jortsu, ja joku pelottava tuleva opett
ajasmies! Hui! He ovat luvanneet huolehtia meidät turvallisesti tulevaan kotiimme ja näyttää sitten hieman paikkoja. Tuleva kotimme on Singapore Polytechnicin kampusalueella sijaitseva staff apartments -asuntola. Asunnossa on kuulemma 3 makuuhuonetta, joihin jokaiseen majoitetaan 2 henkilöä. Siitä enemmän sitten, kun siitä enemmän tiedetään.

Väsyttää! Ihan hirmuisesti! Sekavuus tahtoo vallata pään, joten nyt on parasta päättää
turinat tähän.

No sen verran vielä pitää mainita, että täällä tosiaan datataan, kuten kuvasta näkyy. Tilattiin juuri mineraalivettä, eikä osattu valita mitä laatua! Hullua! Onko niitäkin erilaisia? :D Juu, heippa nyt vähäksi aikaa.