maanantai 9. marraskuuta 2009

Viikonlopun verkkaiset hiljaiselot

Viikonloppu tuli ja meni ja nyt onkin sitten tosiaan taas maanantai. Pitkä viikko epäilemättä edessä. Voi kun tästä yhdestä pitkästä päivästä ensin selviäisi.

No mutta mun viikonloppu oli ainakin ihan miellyttävä. Lauantaina tosiaan nukuttiin myöhään ja sitten jossain vaiheessa jaksettiin könytä syömisen kautta leffaan. Aikamoinen saavutus, eikö? Mentiin katsomaan Paranormal Activity niminen raina, jolla oli todella lupaava traileri sekä aikamoista hypetystä muutenkin. Leffahan osoittautui kuitenkin suorastaan surkeaksi. Joten älkää tuhlatko rahojanne siellä kotosuomessa, vuokratkaa vaikka joskus myöhemmin dvd:llä.

Leffan jälkeen raahauduttiin tietenkin vielä syömään lisää, ja sitten kiltisti kotiin löllyämään loppuillaksi. Aah.

Sunnuntaiksi oli sitten sovittu Jordanin kanssa treffit klo 12 Doverin MRT-asemalla. Sinne hilppaistiin porottavassa auringon paahteessa. Vaikka hiki valuikin, oli ihanaa, että pitkästä aikaa paistoi kunnolla aurinko! Täällä kun on ollut pitkään sellaista nihkeää harmaata pilvistä keliä. Itse olin ihan kuolemanväsynyt, kun en tahtonut millään saada unta... liekö hajottavia ääniä päästelevä ilmastointilaite syy? Mene ja tiedä. Sanna ei ehkä ollut väsynyt, mutta sitäkin tukkoisempi ja kipeän oloinen. Oltiin siis aikamoinen parivaljakko taas liikenteessä.

Ajeltiin junalla keskustaan ja mentiin Jordanin suosittelemaan pihvipaikkaan. Saatiin pihviannokset alkukeitolla ja jälkiruoalla n. 10 eurolla, ei paha :) Kyllä kelpaa. Matkalla ravintolaan Jordan selitti, että ihan siinä lähellä on joku paikallinen kirpputori. Aikaisemmin olen kuullut, ettei täältä kirpputoreja löydy lainkaan, täällä ei ole tapana myydä eikä ostaa käytettyjä tuotteita. Jordan selittikin, että täällä tuo kirpputori toimii ihan eri systeemillä, kuin meillä suomessa. Siellä on yleensä myymässä tuotteita ihmiset, jotka yrittävät ehkä perustaa omia pieniä yrityksiään tms. Eli kojuista myyvät jotain mitälie krääsää. NO, TAHTOO SINNE TIETENNII!!

Sanna vaikutti kuitenkin, siltä että pökertyy kohta kadulle turvonneine poskionteloineen, joten lähdettiin vain kaupan kautta kotiin. Mutta joku päivä kyllä koitan löytää sen kirppismestan! Löysin kaupasta ihanaa viinirypälelimsaa, johon koulun Foodcour 5:ssa olen tykästynyt. Jee!

Loppupäivä ja ilta menikin sitten kotona läksyjä tehdessä. Täällä todellakin osataan antaa niitä kotitehtäviä! Aloitin läksyjenteon joskus kolmen pintaan iltapäivällä, ja iltakymmenen aikaan viimein pistin pillit pussiin. Ihan hulluja nämä aasialaiset. Alan ymmärtää, miksei se Jordan ehdi tavata meitä arkipäivisin. Voisi ehkä tulevaisuudessa koittaa aloittaa tuon läksyjenteon vähän aikaisemmin, kuin viimeisenä iltana...

Tällä hetkellä istun koulunpenkkiä taas kuluttamassa siis. Sanna lähti etsimään lääkäriasemaa, jotta saisi nenänsä ja poskiontelonsa ruotuun. Toivottavasti pääsee vastaanotolle ilman suurempia jonoja ja ongelmia. Odottelen tässä, josko täällä kohta vaikka luennoitaisiinkin jotain, on nämä maanantait aina tällaisia ihmeellisiä istuskelupäiviä...