perjantai 8. tammikuuta 2010

Paluu arkeen

Lyhyeltä tuntuneen joululoman jälkeen oli maanantaiaamuna aika palata takaisin koulunpenkille. Huonosti nukutun yön jäljiltä raahauduimme Sannan kanssa kohti kampuksen päinvastaista laitaa jälleen kerran kirjaimellisesti hiki hatussa ja niska limassa. Hups! Jokin tässä tarinassa ei nyt oikein pidä paikkaansa. Aaivan! Siis minä ja vain MINÄ raahauduin aamutuimaan niska limassa kouluun, kun taas sanna raahautui klinikalle, sillä raukka oli taas taudin kourissa.

Maanantai oli tulvillaan ihanaa lomalta paluun jännitystä - NOT! Kaikki näyttivät väsyneiltä ja kurjilta opettajat mukaanlukien. Sanna ei ollut siis ainut, johon vatsaflunssa oli iskenyt. Kaikki opettajamme ilmeisesti olivat sen kourissa, jotkut kuitenkin kärvistelivät meitä kaitsemassa siitä huolimatta.

Tiistai ei tuonut yhtään sen enempää toivoa mukavasta kouluunpaluusta, sillä päivä oli entistäkin väsyneempi ja kyllästyneempi kaikin puolin. Jotain hyvää tiistaissa kuitenkin on, sillä silloin täällä päin maailmaa on halpaa mennä leffaan. Tai no siis halvempaa kuin muina päivinä. Tiistaisin peruslippu maksaa muistaakseni 7 SGD, kun taas muina arkipäivinä siitä saa pulittaa huimat 8 SGD (eli puhutaan siis 3,5€:sta ja 4€:sta). Sunnuntaisin ei esimerkiksi Jordanin mielestä voi mennä elokuviin täällä laisinkaan, sillä lipunhinta nousee huimaan 10 dollariin (5 euroa). Sunnuntain superpäivät siis.

Suuntasimme siis tiistain kunniaksi katsomaan erittäin runsain mitoin mainostetun Sherlock Holmesin. Täällä on tullut katseltua teatterissa leffa jos toinenkin ja poikkeuksetta jokaisen alussa on näytetty Sherlock Holmesin traileri. Olin nähnyt kyseisestä leffasta jo Suomen maalla yhdenmallisen trailerin ja täällä näytettiin sitten ahkeraan paria erilaista sillä lopputuloksella, että tuntui, kuin olisin nähnyt jo koko elokuvan. No mutta mutta, olihan se ihan viihdyttävä, ja olihan siinä vielä näkemätöntäkin sisältöä. Eli suosittelen teille jotka tykkäätte hupsuista jännäreistä.

Keskiviikko meni vapaapäivän merkeissä. Tosin täällä meillä oli se vapaapäivä ihan muuten vaan, ei loppiaisen takia, niinkuin teillä Suomessa. Keskiviikkoisin kun ei mulla ja Sannalla ole tunteja. Yllättävää kyllä, mentiin KOULULLE tekemään KOULUJUTTUJA vapaapäivänä! Ei olis uskonut. Saatiinpahan kuitenkin flash-pelien trailerit tehtyä ja nams mussutin ihanaa KFC:n herkkua. Mums mums nams nams. Voitte kokeilla traileria osoitteessa: http://batman.jamk.fi/~e0405/Singapore/winksspacefarm.html

Tänään koulullamme alkoi avoimien ovien päivät mahdollisille tuleville opiskelijoille. Sanna oli värvätty karateseuran mukaan esiintymään uteliaille lavalla, ja jotenkin sitten minutkin taas onnistuttiin vetämään menoon mukaan. Sain olla pitelemässä yhdelle karatekoista lankkua ilmassa, jonka tämä sitten hutaisi kahtia. Wau! Kierona tyttönä kävin myös hakemassa koulusta kiinnostuneille tarkoitetun goodie bagin Jamkin opiskelijakortilla varustautuneena. "Mitä? En ymmärrä mitä tarkoitat? En minä opiskele tässä koulussa? Mitä, en ymmärrä englantia." Läpi meni ja sain pinssejä summuuta UPEAA promosälää! Kjeh kjeh!

Uhhuh, huominen pitäisi vielä jaksaa käydä koulua ja sitten: VIIKONLOPPU! Uh la laa!

Kommentteja alkoi lahjonnan ansiosta tippua hieman enemmän, mutta jotta ne eivät loppuisi tähän, lupaan runsaammin kommentoineille runsaampia tuliaisia! Eli siis parempia. Jes?!

No niin, heippa!