torstai 29. lokakuuta 2009

Shoppailua apteekissa

Moiks taas. Kouluviikko on jo kivasti yli puolenvälin ja tänään sai nukkua myöhään, joten olo on suht onnellinen. Tiistai oli ihan hirveä päivä kipeän ja kuumeisen olon johdosta. Olo oli kerta kaikkiaan kyllä karmiva, mutta kouluun piti kuitenkin jaksaa. Tosiaan kun täältä ei saa olla poissa kuin lääkärintodistuksella. Onneksi siitäkin päivästä kuitenkin selvittiin ja kotona mieli oli jo huomattavasti korkeammalla keskiviikon vapaapäivän johdosta.

Aah. Nukuttiin myöhään (tai no koitettiin lievistä meluhaitoista huolimatta) ja tavanomaiseen tapaamme suunnistettiin ostosparatiisiin ruoan ja tällä kertaa postin toivossa. Ensimmäisenä päädyttiin kuitenkin shoppailemaan uuteen lempikauppaamme: apteekkiin. Mukaan tarttui ainakin kuumemittari (jolla kuuluu mitata kuume kielen alta!!!) ja flunssalääkkeitä, kumpaisellekin.

Sitten treffattiin Jordan ja mentiin - ylläri pylläri - syömään. Jordan väitti, että meidän kuumeiset olot johtuu vain kylmän ja kuuman vaihtelusta, siis ilmastoiduista tiloista ulos helteeseen. Mene ja tiedä, troppia kurkkuun kuitenkin. Syötiin muuten vallan makoisat jäätelöannokset vielä ruoan päälle - nam!

Paljon ei jaksettu pyöriskellä vaan suunnattiin sitten kaupan kautta kiltisti takaisin kotiin. Suihku --> sänky. Siinä mun illan suunnitelma, kuten yleensä. Ja muuten toimii! Kannattaa kokeilla!

Nyt kouluun 2D Games Developmentin tunneille. Sommoro! Koitan tässä päivän aikana kuviakin lisäillä vielä, malttakaa.

maanantai 26. lokakuuta 2009

Viikonloppu tuli ja meni, nyt taas koulunpenkillä

Terve taas. Viikonloppu sitten hurahti ohi ja nyt istutaan taas tukevasti koulunpenkillä. Perjantaina lähdettiin Jordanin ja sen paikallisen kaveriköörin kanssa viihteelle paikalliseen yökerhoon. Taas pääsivät kulttuurierot iskemään vasten kasvoja.

Paikallinen juomakulttuuri on selkeästi ihan erilaista kuin meillä Suomessa. Sen sijaan, että kaikki olisivat tilanneet itselleen omat juomansa, kaverit tilasivat porukalla itselleen 2 pulloa vodkaa. Mukaan he saivat kannullisia kaikennäköisiä mixereitä. Pari paukkua juotuaan pienet Singaporelaiset olivat sitten niiiiiiiiiin kännissä, niiiiiiiiin kännissä. Meno muistutti lähinnä jotain yläasteen discoa. Ainakin tyypit käyttäytyivät kuin känniset teini-ikäiset. Pari tyttöä olivat ehkä tunnin päästä juomien saapumisesta aivan sammumispisteessä - ei ollut kaunista katseltavaa. Oli paikan hintatasokin kyllä sellainen, ettei sinne varmasti tule ihan joka perjantai mentyä...

No, lauantai meni sitten perjantai-iltaa lepäillessä. Iltapäivällä lähdettiin syömään tutuksi tulleeseen kauppakeskukseen Jurong Pointtiin. Päädyttiin ravintolaan nimeltä New York New York, ja oli kyllä sen verran upeat setit, että päädytään varmaan toistekin. Kyllä oli mässäämistä. Nams, hulppeat hampurilaisateriat alkupaloineen oli sen verran suuret, että ei edes jaksanut kaikkia herkkuja! Voi ei, en voi kuvailla tämän enempää, tai alkaa kuola valumaan täällä luokassa. Nälkä!

Siinäpä se lauantai sitten menikin. Syömässä käyminen tuntui siltä, kuin olisi raskaan työpäivän vähintäänkin raatanut, joten takaisin petiin. Sunnuntaina sitten heräsin huomattavasti virkeämpänä. (No niin varmaan;) Pyhäpäivän kunniaksi jaksettiin lähteä vähän kauemmaksi kotoa ostoskeskukseen, jossa ruokapaikaksi valikoitui Burger King, alkaa pikkuhiljaa olemaan kokeiltu nämä länsimaalaiset ketjuruokapaikat täällä. Oli kyllä sekin ihan nami paikka. Sitten shoppailtiin kuin kunnon Singaporelaiset ikään! No jaa, ehkä ostettiin turhan tarpeellista tavaraa siihen nähden. Mukaan tarttui mm. printteri! Muistanette varmaan, kuinka paljon manailtiin viime keväänä, kun Jamk ei voinut tarjota meille mahdollisuutta väritulosteisiin. No, tämä paikallinen koulupa ei tarjoa mahdollisuutta minkäänmuotoisiin tulosteisiin, mutta silti kaikki kirjoitustyöt tulee palauttaa tulostettuina paperille. Reilukerho taas kokoontuu. Ja täälläpäinhän ei tosiaan vaihtarit ole sen eriarvoisemmassa asemassa noitten koulutöiden suhteen kuin paikallisetkaan joten... ostettiin sitten printteri.

Sunnuntai-ilta menikin sitten videopuheluita soitellessa ja läksyjä tehden. Voi ***** näitä näitten tehtäviä. Tehtävät tuli tehtyä kutenjoten, mutta en kyllä odottele arvosanoja innolla... Nyt tosiaan istutaan taas koulussa ja ihmetellään, että mitäs ihmettä täällä tänään tehdään. Olo tuntuu kipeältä, mutta elättelen toiveita, että se johtuisi vain väsymyksestä. Onneksi koulua ei olekaan tänään kuin 9-18 :P

Lisäsin myös kasan kuvia viikonlopulta, katsokaa: http://picasaweb.google.com/heidi.friman