lauantai 7. marraskuuta 2009

Ladies Night ja China Town

Ihan alkuun pitää pahoitella sitä, että vaikka kuinka olen yrittänyt, en saa kuva-albumin kommentointia vapautettua niin, että sinne voisi kirjoitella kirjautumatta sisään gmail-tunnuksilla. Joten hankkikaa ne tunnukset! Ei vaan yritän aika ajoin lisätä ehkä taas vaihteeksi tännekin tekstin yhteyteen kuvan pari. :) Paitsi, että en näköjään tällä kertaa, kun kuvien lisäys ei tunnu toimivan, kiitos meidän surkean hitaan netin.. ehkä ensi kerralla. No, kuvia löytyy taas picasasta. Mutta niin, itse asiaan:

Kuten uhkailin, keskiviikkoiltana suunnattiin Sannan ja kämppiksemme Jonnan kanssa paljon puhuttuun Ladies Nighttiin. Kyseessä on siis usein keskiviikkoiltaisin joistakin kuppiloista löytyvä häppeninki, jossa naiset pääsevät ilmaiseksi sisään ja saavat ilmaisia juomia. Me suunnattiin tietysti paikkaan, josta löydettiin parhaat edut - ilmainen sisäänpääsy ja ilmaisia 'sex on the beacheja' koko ilta.

Paikaksi valikoitui siis tarjoilun ja Jordanin suosituksen mukaan The Arena -niminen yökerho aivan Clarke Quayn klubialueen sydämessä. Mukaan menoon otettiin Patrikin Sannalle Suomesta lähettämä Rubbe-kameleontti - tietenkin. Voitte tutustua Rubbeen lähemmin Ruben fanisivun kautta facebookissa.

Aivan ensimmäiseksi ovella paperienkysymisen jälkeen minulta takavarikoitiin laukustani sateenvarjo. Varmasti vaarallinen ase. No, seuraavaksi tietenkin tiskille hakemaan sitä ilmaista drinkkiä. Ei ollut tarjolla lupailtua 'sex on the beachia', vaan jotain aivan kuvailemattoman hirveän makuista makeaa martinia. Suomalaisella sisulla ja juomamentaliteetilla lasiin ei kuitenkaan koskaan syljetä.

Istuskeltiin siellä ja saatiinpa nähdä livemusiikkiakin. Oli ihan viihdyttävä bändi, sillä välispiikit olivat sellaista draamaa, että Kauniit ja Rohkeatkin kalpenee! (Rubbe tanssi ihan hulluna!) Pelasin viereisessä pöydässä jotakin outoa noppapeliä, jonka sääntöjä en onnistunut oppimaan. Ja mentiinpä tanssimaankin, kun paikalliset pojat niin monta kertaa pyytelivät. :P Paikalliset DJ:t heittää kyllä ihan ihme settiä. No ensinnäkin se, että eihän näistä biiseistä tunnista kuin murto-osan, mutta sitten se, ettei niitä voi koskaan soittaa loppuun asti! Biiseistä soitetaan yleensä ehkä 30 sekuntia.

Oli kivaa. Käytiin vielä ennen kotimatkaa mäkkärissä mässyttämässä ja sitten taksilla kotiin. Torstaiaamuna sitten tuli ilmastointilaitteen korjaaja paikalle 9 aikaan ja oli kyllä hehkeää herätä siihen! ;) Sitten iltapäiväksi innokkaina kouluun... Okei, torstai oli aika väsynyt päivä. Mutta eilinen perjantai oli kyllä jo taas huomattavasti parempi.

Jaksettiin suhteellisen reippaina käydä koulussa istumassa iltapäivällä muutamat tuntimme ja sen jälkeen suunnattiin Jordanin kanssa käymään China Townissa. Ensin käytiin arvatkaa missä????!! No tietenkin syömässä. Mentiin Jordanin suosimaan Noodle Bariin, jossa syötiin Beppu-nuudeleita. Onnistuin syömään koko annokseni puikkojen kanssa! Oon niin ylpeä!

Sitten suunnattiin street market -alueelle, jossa myytiin kaikkea ihanaa turistikrääsää halpaan hintaan. En löytänyt pankkiautomaattia, joten rahat säästyi vielä tällä kertaa, mutta ihan varmasti suuntaan tuonne uudestaan vielä monta kertaa ja päiväsaikaan. Olimme nimittäin liikkeellä valitettavasti sen verran myöhään, että monet putiikit olivat jo sulkeneet.

Nyt ollaan taas nukuttu makeasti. Ainakin minä nukuin, Sanna kuunteli taas mun unissapuhumista. :P Tällä kertaa juttelin taas englanniksi: "No, not quite (ja jotain muminaa, josta ei saanut selvää)." Ja loppuun olin tirvaissut kunnon suomalaisena vielä "JUMALAUTA!" :D Hyvä minä! Kohta suunnataan taas ulos, jotta saadaan murua rinnan alle. Ajateltiin mennä myös leffaan, valinta kohdistuisi joko Jennifers Bodyyn tai Paranormal Activityyn, saas nähdä.

Pärjäilkäähän siellä lumen keskellä! Meistä jää täällä ehkä kohta vain märkä läntti jälelle, kun hikoillaan niin valtavasti!

keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Halloween ja muut viikon kohokohdat

Heips taas. Melkein viikko on vierähtänyt jo viime blogimerkinnästä, pahoitteluni. Sitä tuppaa aina koulupäivien päätteeksi olemaan niin poikki, ettei oikein jaksa tikkua laittaa ristiin.

Viime loppuviikosta täytyy kyllä mainita flash-tunnit, jotka on edelleen aikas kivoja. Tai siis hienommin sanottuna 2D Games Development -tunnit. Vaikka oonkin flashilla aikas paljonkin tehnyt aikaisemmin, oon oppinut hurjasti kaikkea uutta jo, ja paljon on varmasti edessä. Meidän opettaja on aivan ilmiömäinen. Jotenkin se osaa selittää ja näyttää asiat niin selkeästi, että ne oikeesti menee perille. Tollasia meille lisää Jamkkiinkin! Vaikka ei tietenkään ole Timpan voittanutta ;)

Viikonloppuna oli sitten vuorossa Halloween. Kämppiksemme suuntasivat perjantaina Night Safarille, jossa oli luvassa Halloweenin kunniaksi ties mitä kauheuksia. Itse herättiin siihen asiaan hieman liian myöhään, eikä onnistuttu saamaan enää lippuja. Tosin Jordan väitti, että Night Safari on ihan tylsä, mutta kyllä mä ainakin aion sen vielä jossain vaiheessa käydä tsekkaamassa omin silmin.

Lauantaina sitten varsinaisena Halloween-iltana suunnattiin elokuviin kauhuleffamaraton Horrorthoniin. $35 hintaan katsottiin 3 kauhuleffaa: Rob Zombien Halloween ja Halloween II sekä Saw VI, ja vedettiin popcornia ja limsaa niin paljon kuin sielut vaan sieti. Ihan reilu setti mielestäni. Leffaputken päätteeksi nukutti jo sen verran kovasti, että päätettiin suunnata taksilla kotiin. Junat kun eivät enää siihen aikaan yöstä ilmeisestikään kulje. Siinä sitten kävellessämme taksia etsien kohtasimme oudon näyn. Mielettömästi autoja jonoissa poliisisaattueissa. Taksiin hypättyämme kuski osasi sitten meille selittää, että siellä harjoiteltiin jotakin tulevaa suurempaa konferenssia varten. On vissiin Obamakin tulossa Ameriikoista asti tänne käymään. Ehkäpä mennään sitten katsomaan, jos vaikka päästäisin Barakkia moikkaamaan... :)

Sunnuntaina lepäiltiin ja tehtiin läksyjä, kuten tavallista. Nämä kyllä osaavat antaa kotitehtäviä.. Pitäisi varmaan aloittaa tällä viikolla hyvissä ajoin, ettei taas jäisi sinne viimeiseen iltaan... ;) Maanantaina sitten taas kouluun ja pitkä turha päivä siellä istuttiin. Ei mitään uutta kerrottavaa siitä. Paitsi että Sanna hullu meni taas karateharkkoihin reiluksi pariksi tunniksi hutkimaan. En voi ymmärtää miten se jaksaa! No ei kai se itekään ;)

Hmm.. Tiistai oli eilen, mitäs silloin tapahtui... Käytiin koulussa, tultiin hyppytunneilla kämpille nukkumaan vähän lisää ja sitten mentiin vähän vielä lisää kouluun. Iltapäivällä oli taas presentaatioiden vuoro ja luokka taas hyvin rauhaton. 17-vuotiaat luokkatoverimme osaavat tosiaan pitää luokassa meteliä, eikä eilinen ollut lainkaan poikkeus. Kamala möly siellä taas oli, kun ryhmä toisensa jälkeen kävi esittelemässä lautapelitutkimuksiaan. KUNNES! Tuli Team Finlandin vuoro pitää oma esitelmänsä. Syvä hiljaisuus laskeutui luokkaan, kun kaikki hiljentyivät kuuntelemaan ja tuijottamaan minua ja Sannaa. Ehkä me sitten vaan ollaan oikeesti niin kiinnostavia, vaikkei ne nörttipojat vieläkään oikein uskalla tulla juttelemaan meille. No.. any day now... :)

Tänään ollaan taas vietetty ansaittua vapaapäivää alkuviikon pitkien päivien päälle ja nukuttu myöhään. Käytiin tuossa koululla syömässä ja voi että tuli kyllä taas niin tulinen setti eteen, että hiki valuen ahdoin sen sisuksiini. Voi että kun tietäis noista ruoista, että mikä on mitäkin.... Ja voi että kun joskus onnistuis tilaamaan jotain niin että ymmärtää mitä ne myyjättäret oikein kyselee. Samaa kieltähän tässä puhutaan, juu'u.. ;)

Ollaan tehty taas uusia liskohavaintoja asunnossa. Viikonloppuna Jonna-kämppis alkoi yhtäkkiä kirkua huoneessaan ja me kaikki muut sitten rynnättiin sinne tietysti katsomaan, että mikä siellä oli vialla. Jonna oli ollut koneellaan dataamassa kaikessa rauhassa, kun lisko oli tullut kurkkimaan yöpöydän takaa. Koitettiin sitten paikallistaa se pikkuraukka ja häätää pois Jonnaa säikyttelemästä, mutta tyyppi oli meitä nopeampi ja ovelampi. Sain kyllä näköhavainnon sängyn alta siitä, mutta lopulta se pääsi piiloutumaan. Rohkaistiin ystävällisesti Jonnaa arvailemalla, että ehkä liskolla on pesä ja perhe Jonnan patjan sisällä... Jonna päätti nukkua valot päällä seuraavan yön. :) Myöhemmin löydettiin Sannan kanssa liskonkakkaa seinäkalenteristamme. Onpa siis siinäkin joku käynyt jolkottelemassa! Ja bongasipa Sanna yhden olohuoneestakin eilen. Mutta torakoita ei ole kyllä hetkeen sisällä näkynyt. Hoitavat siis liskot hommansa. Asia on pihvi siis mun puolestani.

Kohta lähdetään luultavimminkin tsekkaamaan ladies nighttia jostain kuppilasta. Saas nähdä mitä siitä tulee. Huomenna vasta klo 14 kouluun! Jihuu! Paitsi, että ilmastointilaitteen korjaaja tulee huomenna myös... toivottavasti ei ihan 8 aamulla. No, saas nähdä. Tsekatkaa uudet kuvat, niitä vähäsen lisäilin jo tuossa aiemmin! http://picasaweb.google.com/heidi.friman