torstai 29. lokakuuta 2009

Shoppailua apteekissa

Moiks taas. Kouluviikko on jo kivasti yli puolenvälin ja tänään sai nukkua myöhään, joten olo on suht onnellinen. Tiistai oli ihan hirveä päivä kipeän ja kuumeisen olon johdosta. Olo oli kerta kaikkiaan kyllä karmiva, mutta kouluun piti kuitenkin jaksaa. Tosiaan kun täältä ei saa olla poissa kuin lääkärintodistuksella. Onneksi siitäkin päivästä kuitenkin selvittiin ja kotona mieli oli jo huomattavasti korkeammalla keskiviikon vapaapäivän johdosta.

Aah. Nukuttiin myöhään (tai no koitettiin lievistä meluhaitoista huolimatta) ja tavanomaiseen tapaamme suunnistettiin ostosparatiisiin ruoan ja tällä kertaa postin toivossa. Ensimmäisenä päädyttiin kuitenkin shoppailemaan uuteen lempikauppaamme: apteekkiin. Mukaan tarttui ainakin kuumemittari (jolla kuuluu mitata kuume kielen alta!!!) ja flunssalääkkeitä, kumpaisellekin.

Sitten treffattiin Jordan ja mentiin - ylläri pylläri - syömään. Jordan väitti, että meidän kuumeiset olot johtuu vain kylmän ja kuuman vaihtelusta, siis ilmastoiduista tiloista ulos helteeseen. Mene ja tiedä, troppia kurkkuun kuitenkin. Syötiin muuten vallan makoisat jäätelöannokset vielä ruoan päälle - nam!

Paljon ei jaksettu pyöriskellä vaan suunnattiin sitten kaupan kautta kiltisti takaisin kotiin. Suihku --> sänky. Siinä mun illan suunnitelma, kuten yleensä. Ja muuten toimii! Kannattaa kokeilla!

Nyt kouluun 2D Games Developmentin tunneille. Sommoro! Koitan tässä päivän aikana kuviakin lisäillä vielä, malttakaa.

1 kommentti:

  1. Hei taas!
    Voi muuten olla ihan oikeassa tuo Jordan...tämän kuumeisen olon suhteen, mutta toivottavasti oireet poistuvat pian!
    Meilläkin täällä yritetään välttyä tavalliselta flunssalta ja sitten vielä tältä sikaflunssaltakin...
    Toivottavasti pysytään terveinä siellä ja täällä!

    Voin kuvitella, että siellä on makoisat jätskiannokset... täälläkin herahtaa ves kielelle :)
    terkuin tuula

    VastaaPoista