lauantai 7. marraskuuta 2009

Ladies Night ja China Town

Ihan alkuun pitää pahoitella sitä, että vaikka kuinka olen yrittänyt, en saa kuva-albumin kommentointia vapautettua niin, että sinne voisi kirjoitella kirjautumatta sisään gmail-tunnuksilla. Joten hankkikaa ne tunnukset! Ei vaan yritän aika ajoin lisätä ehkä taas vaihteeksi tännekin tekstin yhteyteen kuvan pari. :) Paitsi, että en näköjään tällä kertaa, kun kuvien lisäys ei tunnu toimivan, kiitos meidän surkean hitaan netin.. ehkä ensi kerralla. No, kuvia löytyy taas picasasta. Mutta niin, itse asiaan:

Kuten uhkailin, keskiviikkoiltana suunnattiin Sannan ja kämppiksemme Jonnan kanssa paljon puhuttuun Ladies Nighttiin. Kyseessä on siis usein keskiviikkoiltaisin joistakin kuppiloista löytyvä häppeninki, jossa naiset pääsevät ilmaiseksi sisään ja saavat ilmaisia juomia. Me suunnattiin tietysti paikkaan, josta löydettiin parhaat edut - ilmainen sisäänpääsy ja ilmaisia 'sex on the beacheja' koko ilta.

Paikaksi valikoitui siis tarjoilun ja Jordanin suosituksen mukaan The Arena -niminen yökerho aivan Clarke Quayn klubialueen sydämessä. Mukaan menoon otettiin Patrikin Sannalle Suomesta lähettämä Rubbe-kameleontti - tietenkin. Voitte tutustua Rubbeen lähemmin Ruben fanisivun kautta facebookissa.

Aivan ensimmäiseksi ovella paperienkysymisen jälkeen minulta takavarikoitiin laukustani sateenvarjo. Varmasti vaarallinen ase. No, seuraavaksi tietenkin tiskille hakemaan sitä ilmaista drinkkiä. Ei ollut tarjolla lupailtua 'sex on the beachia', vaan jotain aivan kuvailemattoman hirveän makuista makeaa martinia. Suomalaisella sisulla ja juomamentaliteetilla lasiin ei kuitenkaan koskaan syljetä.

Istuskeltiin siellä ja saatiinpa nähdä livemusiikkiakin. Oli ihan viihdyttävä bändi, sillä välispiikit olivat sellaista draamaa, että Kauniit ja Rohkeatkin kalpenee! (Rubbe tanssi ihan hulluna!) Pelasin viereisessä pöydässä jotakin outoa noppapeliä, jonka sääntöjä en onnistunut oppimaan. Ja mentiinpä tanssimaankin, kun paikalliset pojat niin monta kertaa pyytelivät. :P Paikalliset DJ:t heittää kyllä ihan ihme settiä. No ensinnäkin se, että eihän näistä biiseistä tunnista kuin murto-osan, mutta sitten se, ettei niitä voi koskaan soittaa loppuun asti! Biiseistä soitetaan yleensä ehkä 30 sekuntia.

Oli kivaa. Käytiin vielä ennen kotimatkaa mäkkärissä mässyttämässä ja sitten taksilla kotiin. Torstaiaamuna sitten tuli ilmastointilaitteen korjaaja paikalle 9 aikaan ja oli kyllä hehkeää herätä siihen! ;) Sitten iltapäiväksi innokkaina kouluun... Okei, torstai oli aika väsynyt päivä. Mutta eilinen perjantai oli kyllä jo taas huomattavasti parempi.

Jaksettiin suhteellisen reippaina käydä koulussa istumassa iltapäivällä muutamat tuntimme ja sen jälkeen suunnattiin Jordanin kanssa käymään China Townissa. Ensin käytiin arvatkaa missä????!! No tietenkin syömässä. Mentiin Jordanin suosimaan Noodle Bariin, jossa syötiin Beppu-nuudeleita. Onnistuin syömään koko annokseni puikkojen kanssa! Oon niin ylpeä!

Sitten suunnattiin street market -alueelle, jossa myytiin kaikkea ihanaa turistikrääsää halpaan hintaan. En löytänyt pankkiautomaattia, joten rahat säästyi vielä tällä kertaa, mutta ihan varmasti suuntaan tuonne uudestaan vielä monta kertaa ja päiväsaikaan. Olimme nimittäin liikkeellä valitettavasti sen verran myöhään, että monet putiikit olivat jo sulkeneet.

Nyt ollaan taas nukuttu makeasti. Ainakin minä nukuin, Sanna kuunteli taas mun unissapuhumista. :P Tällä kertaa juttelin taas englanniksi: "No, not quite (ja jotain muminaa, josta ei saanut selvää)." Ja loppuun olin tirvaissut kunnon suomalaisena vielä "JUMALAUTA!" :D Hyvä minä! Kohta suunnataan taas ulos, jotta saadaan murua rinnan alle. Ajateltiin mennä myös leffaan, valinta kohdistuisi joko Jennifers Bodyyn tai Paranormal Activityyn, saas nähdä.

Pärjäilkäähän siellä lumen keskellä! Meistä jää täällä ehkä kohta vain märkä läntti jälelle, kun hikoillaan niin valtavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti