maanantai 19. lokakuuta 2009

Eka koulupäivä

Tänään meillä oli eka koulupäivä Singapore Polytechnicissä eli tuttavallisemmin SP:ssä. Ja eikös se niin mee, että kaikki mikä voi mennä pieleen, menee pieleen. No okei okei, ei se nyt niin huonosti menny, mutta melkein kumminkin.

Aamu alkoi väsyneesti, kun kouluun piti ehtiä yhdeksäksi. Lähdettiin matkaan hyvissä ajoin jo puolen tienoilla, vaikka asutaankin kampusalueella. Hyvä että lähdettiin, sillä matkaa on varmaan helposti pari kilometriä kampusalueen päästä päähän. Luokka sijaitsee siis sillä aivan toisella äärilaidalla. Muutama vikakäännöskin tehtiin SP:n monikerroksisessa labyrintissä, mutta viimein vähän ennen tasaa löydettiin oikea luokka.

Hui hirvitys mitä sakkia! Luokka oli pullollaan (varmaan ainakin 30-40 oppilasta) pieniä ja nuoria aasialaisia. Siellä sitten aamupäivän aikana saatiin parikin kertaa esitellä itsemme luokalle, kerran oikein mikrofonin kanssa! Kovin paljoa meille ei uskallettu tulla juttelemaan, vain yksi poika, Mustafa, tuli esittelemään itsensä.

Saatiin lukujärjestykset ja ei ne nyt muuten ihan hirveältä näyttäneet, mutta maanantai oih maanantai minkä teit. Maanantaisin 9-18! Huhhuh! Tänään piirrettiin melkein koko päivä, tai ainakin eräät kuten minä piirsimme. Ei ihan heti muistunut mieleen mitkään perspektiivisäännöt nimittäin, joten sain hetken kuutioitani ja kartioitani piirrellä.

On tosi ihanaa, että School of Designilla ei ilmeisesti ole koskaan ennen ollut vaihto-oppilaita. Ne on ihan hukassa meidän kanssa, eikä anna meille yhtään mitään erivapauksia. Tänään meille selvisi, että meillä pitäisi olla mukana kannettavat tietokoneet, jotka jaksaisi pyörittää 3D Studio Maxia... hienoa... ei meillä kummallakaan varmaan ole paljon toivoa :P Ainakin näin alkuun yksi järkälemäinen Flash-ohjekirja pitäisi ostaa ja hmm mitäs muuta. No vääränlaista piirustuspaperiakin meillä ilmeisesti oli, joten sitäkin piti käydä ostamassa lisää. On se hyvä, että meitä on informoitu ajoissa... Pyydettiin opettajaa lähettämään meille tehtävät sähköpostilla niin se sanoi, että sähköposti on olemassa vain hätätapauksia varten, ei sillä kommunikoida! Juuri näin. Kyllä on kehittynyttä toimintaa. Ilmankos eivät vastaile viesteihin. Meille myös ilmoitettiin, ettei samoja asioita saa sitten kysellä opettajilta moneen kertaan, eivät rupea selittämään uudestaan. Very nice indeed! Tästä tulee varmaan tosi antoisaa.

No mutta tehtiin tänään jotain kivaakin. Lounaalla mässättiin oikein kunnolla suruihimme. Vedettiin pannupizzaa ja juustoranskiksia ja jotain uppopaistettua piirakkaa.... aah nam. Päivälliseksi sitten vedettiin taas vähän paikallisemmin foodcourtista jotain. Söin kanaa, joka ei maistunut yhtään kanalta ja myöhemmin kotona tulikin sitten varpusparvi visiitille...

Mutta joo. Huomenna kahdeksaan kouluun ja ehkä parempi päivä? Saas nähdä :) Tsekatkaa uudet kuvat! Heippa!

3 kommenttia: