sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Sunnuntai - lepopäivä

Tänään vietettiin ansaittua lepopäivää. Aloitettiin nukkumalla pitkään ja loikomalla sängyissämme vielä pidempään. Hitaan aamun jälkeen päätettiin suunnata elokuviin. Seikkailtiin sitten keskustaa kohti ja kuin ihmeen kaupalla löydettiinkin sitten haluamamme leffateatteri - joita on täällä ihan pilvin pimein verrattuna kotosuomeen.

Mentiin katsomaan scifi-/kauhuleffaa Pandorum, joka on K-16 ainakin täällä. Lipputiskillä myyjätär sitten katsoi minua ja kysyi epäluuloisena: kuinkas vanha sinä olet. Täytyi vähän kakistella ennenkuin sain sanottua: 24. Että sitten 15-vuotiaalta näytän :) Sovin ainakin sitten hyvin niiden tulevien 17-vuotiaiden luokkakavereiden joukkoon!

No joka tapauksessa saatiin liput ja käytiin syömässä ja leffassa ja nähtiin Jortsukin ja sitten tultiin kotiin. Jees. Ei tästä päivästä sen enempää kuin että katsokaa kuvat: http://picasaweb.google.com/heidi.friman

2 kommenttia:

  1. Lepopäiviä aina tarvitaan. Upeita on kuvat, edelleen :-)

    VastaaPoista
  2. Ainii, nauttikaa lämmöstä. Täällä tihuttaa jo jotain rännäntapaista välillä. Semmonen märkä ensilumentapainen tulee varmaan ihan näinä päivinä.

    VastaaPoista