keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Toinen koulupäivä ja elämä edelleen sekaisin

Eilen mentiin sitten toista päivää uuteen opinahjoomme, kivasti heti kahdeksaksi aamulla. Ensimmäisillä tunneillä piti olla 3D-mallinnusta, mutta mehän emme tietenkään voineet osallistua mihinkään, kun emme olleet edelleenkään päässeet ohjelman asennusta edes yrittämään. Mutta tunnilla piti istua kaikki tyynni.

Ensimmäisten parin tunnin jälkeen olikin sitten 4 tunnin tauko ennen iltapäivän tunteja. Päätettiin lähteä meidän tutuksi tulleelle ostarillemme Jurong Pointtiin. Käytiin hakemassa paikallisen elokuvateatteriketjun kanta-asiakaskortit (wuhuu aleleffoja!), lounastettiin ja käytiin ruokakaupassa. Kauppareissulta mukaan tarttui harja ja rikkakihveli, että päästään sitten kotona siivoamaan, saatiin sitten niitä kantaa loppupäivä käsissä koulussa mukana :D Ruokaakin oli alun perin tarkoitus ostaa, mutta durian-koju ruokaosaston edessä pelotti meidät matkoihimme ja päätimme tulla toimeen sillä mitä on. Jos ette ole haistaneet duriania, ette ehkä ymmärrä, mutta koittakaapa itse miettiä ruokatarvikkeiden ostoa siinä hajussa!

Palattiin koululle ja saatiin vihdoin ja viimein opiskelijatunnukset! Nyt piti kaiken muuttua kertaheitolla helpommaksi, kun päästäisiin koulun verkkoon ja käsiksi ohjelmiin mitkä pitää asentaa ja niinpäinpois. Mutta toisin kävi. Tietenkään me ei jostain kumman syystä päästykään liittymään juuri siihen koulun verkkoon, johon olisi pitänyt, eikä meidän sähköpostitilit tietenkään toimineet. Koko loppupäivän ajan yritettiin kysellä opettajiltamme apuja, mutta ne vain koittivat parhaansa mukaan välttyä vastaamiselta. Sähköposteihin ei varsinkaan ilmeisesti tällä pallonpuoliskolla tarvitse reagoida lainkaan!

Tänään meillä piti olla vapaapäivä kaikista koulujutuista, mutta kohta on lähdettävä selvittelemään tätä vyyhtiä koululle. En oikein usko kyllä hyviin tuloksiin, mutta koitetaan nyt kumminkin. Millonkas se seuraava loma olikaan? ;)

1 kommentti:

  1. Durian on niiiin helvetin hyvää! Vaikka aluksi se haju on kamala ja maku myös, mutta jotenkin siihen oppii ja pikkuhiljaa rakastaa! Slurp

    VastaaPoista