torstai 22. lokakuuta 2009

Vapaapäivä hurahti kampuksella ja tänään takaisin kouluun

Eilinen vapaapäivä hurahti ohi sellaista vauhtia että huhhuh. Ensin vain löllyiltiin iltapäiville asti ja sitten lähdettiin setvimään sekaisia asioitamme kampukselle. Huonolta näytti, kunnes saatiin vastuuopettajamme viimein ryhdistäytymään wowittamisensa äärestä ja huolehtimaan meidän hyvinvoinnistamme. Saatiin vihdoin kunnollista opastusta koulun asioihin ja vieläpä lupaus kunnon tietokoneista studiotilaan, jossa niitä huippuläppäreitä olisi tarvittu.

Vieläkään ei esim. koulun sähköposti toimi jne. mutta huomattavasti parempaan suuntaan tässä ollaan menossa. Ehkä me kuitenkin selvitään näistä tulevista kuukausista. Kuinka kunnialla, sitä en mene lupailemaan. Tämän viikon kotiläksyiksi saadut jättimäiset piirustustehtävät on vielä tekemättä, eikä aavistustakaan, mitä esimerkiksi rendering tarkoittaa piirtämisen yhteydessä. Saas nähdä miten niistä selvitään.

Tänään ohjelmassa postin etsintää ja lisää koulua. Onneksi tänään on lyhyt koulupäivä: vain 4 tuntia wuhuu! Niin ja ne teistä rakkaat lukijani, jotka haluatte jotain kortin tapaisia... pistäkää mulle osoitteenne vaikkapa sähköpostiini heidi.friman@gmail.com Olishan se hauskempi yllättää tietty, mutta laiska kun olen ;) Niin ja saa mullekin postia laittaa tänne, jos kauheasti kutkuttaa. Osoitehan on: Blk 210 Clementi Road, #02-216, 129785 Singapore, Asia

Semmoista tällä kertaa, nyt valmistautumaan päivän rientoihin. Pysykää kuulolla :)

1 kommentti:

  1. No heipä,hei!
    Hyvinhän te näytätte päässeen siellä alkuun, vaikka tietenkin se alku on aina hieman hankalaa....
    Kiva kun saitte vastuuopettajannekin paremmin "hereille".
    Me täällä odotellaan lunta - oikeesti -, mutta eihän sitä tietenkään nyt ole tullut kuin nimeksi ja sekin on sulanut pois.
    Ei muuta kuin mukavia koulupäiviä teille sinne -ja vapaapäiviä kans-!
    t.tuula & villet

    VastaaPoista