maanantai 15. maaliskuuta 2010

Lähtö on lähellä

Hui! Nyt alkaa olla lähtö tosiaakin lähellä! Kaikki on sanoneet mulle, että tämä vaihto on mennyt ihan hirveän nopeasti. En kyllä itse ole ihan samaa mieltä. Tai no kyllä ehkä näin jälkikäteen, mutta aina itse hetkellä on tuntunut siltä, ettei tämä lopu ikinä!

Nyt on sitten enää hmm... 11 tuntia Singaporea jäljellä. Kuala Lumpurista paluun jälkeen ollaan lähinnä panikoitu ja pakkailtu. Eilen meinasi itku tulla lempiostariltamme lähtiessä, kun se totuus iski, että tämä on luultavasti viimeinen kerta, kun tultiin Jurong Pointtiin hengailemaan.

Nyt sitä sitten mietitään, mitä on tehty ja mitä jäi tekemättä. Varmasti niin paljon asioita olisi voinut vielä tehdä täällä, mutta ehkä sitä ei pidä liikaa jäädä miettimään. Ehkä vielä jonain päivänä pääsen palaamaan tänne ihan vaikka vain lomailemaan.

Tänään on vielä suunnitelmissa käydä pulikoimassa koulun uima-altaassa ja ehkä mahdollisesti käydä ottamassa intialaiset hennatatuoinnit käsiin. Sitten lähdetään vastuuopettajamme Chi Yongin kanssa yhdessä lentokentälle illastamaan koulun laskuun. Aah :)

Tulevat lennot kyllä alkavat jo pelottaa hieman. Tai no olen taas ollut mieleltäni ihan rauhallinen, enkä uskonut, että minua jännittää yhtään. Mutta viime yö meni hieman pyörimiseksi ja aamulla herätessäni en saanut enää millään uudestaan unta. Ja koko päivän on ollut niin oksettava olo, että. Tässä sitten lennellään vuorokauden verran sinne kylmään kotosuomeen. Tilatkaa sinne nyt vähän lämpimämpiä kelejä, ettei tule ihan kauhee paniikki, kun sinne ulos ekan kerran astuu.

Nyt pitänee lopetella ja siirtyä takaisin pakkauspuuhiin. Nähdään Suomessa! Heippa!

2 kommenttia:

  1. On täällä onneksi jo keväisempää, ainakin on pidemmät päivät jo, kuin silloin ihan talvella. :-)
    Ja aika lailla aurinkoistakin on ollut. Että tervetuloa vaan takaisin Suomeen!

    VastaaPoista
  2. Kauheen jäätävää! Ääääh!

    VastaaPoista