lauantai 17. lokakuuta 2009

Sentosa Island

Tänään oli sitten vuorossa Sentosa Island. Se on Singaporen ns. turistirysä, joka sekin meidän piti tietenkin tsekata. Huom. Ei välttämättä kannata mennä turistirysään lauantaina, jos ei niinkun ihan välttämättä haluu... Aika täyttähän siellä tuppasi olemaan tänään. Saatiin turisteina hieman alennusta ja käytiinkin sitten tsekkaamassa Images of Singapore. Se sisälsi 5 minuutin mittaisen shown, jossa käytettiin hologrammeja ja kaikkea siistiä, sekä kiertelyn museossa, joka esitteli Singaporen historiaa. Oli ihan mielenkiintoista.

Käytiin myös Tiger-näköalatornissa. Se on samanlainen vekotin, kuin on myös Linnanmäellä se, mikä nousee hitaasti ylös ja pyörii siellä. Sieltä oli hulppeat näkymät koko Sentosan ylle ja hieman Singaporen kaupunginkin.

Jonotettiin yli puoli tuntia merirosvoista kertovaan 4D-näytökseen ja istuttiin liikkuvissa penkeissä sitten katsomassa sitä. Olihan se ihan hauska, mutta täytyy sanoa, että Linnanmäen vastaava on kyllä ollut ainakin joskus ennen vähän vaikuttavampi. No, ehkä se kyseinen näytös oli vähän lapsemmille suunnattu...

Näiden settien lisäksi oli suunniteltu menevämme rannalle lekottelemaan. Ei taivas, että se oli kyllä mun osalta väärä ratkaisu. Mun jalat on edelleen ihan hajalla kaikesta kävelemisestä ja kuumuudesta ja tän päivän systeemit ei ainakaan auttanu asiaa. Käveltiin sitten ehkä kaukaisimmalle rannalle koko paikassa ja jo siinä vaiheessa olin ihan hajalla ja loppu ja kuitti. Vähän aikaa kun siellä sitten oltiin, alkoi päätä särkemään ja pyörittämään. Siinä vaiheessa, kun päästiin vihdoin pois sieltä taas ja varjoon, olikin jo kunnon auringonpistospäänsärky päällä.

Käytiin syömässä KFC:ssä vielä matkalla ja sitten huristettiinkin metrojunalla kotio. Voi että kun edes mahtuis välillä istumaan niissä junissa, mutta kun ei niin ei. Hirveästi ihmisiä joka paikassa koko ajan.

Huomiselle ei (onneksi) ole mitään suunnitelmia. Elokuvissa saatetaan lähteä käymään, mutta katsotaan nyt. Voisi mennä tänään aikaisin nukkumaan ja nukkua huomenna myöhään. Jees, hyvä suunnitelma. Nyt voitelemaan jalkoja beballa ja peiton alle. Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti