torstai 15. lokakuuta 2009

Auuuu! Sattuuuu!

Jälleen yksi tajuttoman pitkä päivä takana. Lähdettiin liikenteeseen aamulla ja palattiin kotiin vasta äsken. Käytiin pyörimässä kaupungissa, nähtiin Merlion-patsas, hulluja Indonesialaisia turisteja ja iiihan hirveästi pieniä aasialaisia. Käytiin Orchard Roadilla katsastamassa isoja ostoskeskuksia ja löydettiinkin kaikke kivaa ostettavaa :) Voi tätä shoppailuintoa, mikä näillä ihmisillä täällä on.

Käytiin myös Little India nimisessä kaupunginosassa katsastamassa tällä hetkellä meneillään olevaa Deepavali-festivaalia. Se on jonkinlainen hindulainen valon juhla. Kierreltiin kojuja ja otettiin hienot Intialaiset hennatatuoinnit käsiin.

Merlion-visiitti päivällä oli kyllä mielenkiintoinen. Siis mehän erotutaan kyllä aika hyvin joukosta täällä, kun ollaan niin valkoisia verrattuna paikallisiin, mutta ei meitä ole sentään osoiteltu tai muutenkaan mitenkään ihmeemmin töllätty. MUTTA! Merlionia ihmettelemään oli tullut joukko (luultavasti) Indonesialaisia naisia. Ne ottivat juuri ryhmäkuvaa, joten jäätiin odottelemaan ohipääsyä kuvaajan vierelle. Kun naiset äkkäsivät meidät, ne rynnisti innoissaan kiljuen meidän luokse, silitteli meitä ja halusi ottaa valokuvia meidän kanssa. Jokaisen kameralla piti saada kuva, missä naiset on meidän välissä! En ole koko elämässäni kokenut mitään vastaavaa! Enkä nähnyt aikuisten ihmisten innostuvan niin paljon mistään! :D Huhhuh! Siitä lisään kuvan nettialbumiin myöhemmin kunhan saan kämppisten kamerasta. Muusta meiningistä saatte kuvia samantein.

Palatakseni tämänkertaisen blogitekstini otsikkoon: JALAT ON IHAN SAIIIIIRAAAAAN KIPEET!!! Ollaan kävelty tässä helteessä joka päivä vähintään reilun työpäivän verran lauantai-illasta lähtien. Jalat on ihan uskomattoman kipeet ja turvonneet ja RAKOILLA! Ja ne rakot on ilmaantuneet sellaisiin paikkoihin, joita ei ole ennen edes huomannut. On muuten tosi mukava tunne kun on rakko jalkapohjassa! Olen nyt voidellut jalkani beballa, mutta kertokaa ihan vapaasti vinkkejä mikä auttais? Luulen, että huomenna ehkä voi pari varvasta tipahtaa, jos sama tahti jatkuu.

Nyt kuvia lisäämään ja sit nukkumaan. Adios!

http://picasaweb.google.com/heidi.friman

1 kommentti: