keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Holland Village Experience

Tänään saatiin Singapore Polytechnicin Student Cardit elikkäs siis paikallisen koulun opiskelijakortit. Muodollisuuksien jälkeen päätettiin lähteä seikkailemaan Holland Villagea kohti. Se on pieni kaupunginosa, joka on Singaporessa asustavien länsimaalaisten menomesta.

Matkasta todellakin muodostui pienimuotoinen seikkailu. Päätettiin kokeilla bussia, koska sillä pääsisi ilmeisesti lähemmäksi määränpäätä - täällä helteessä kun ei todellakaan tee mieli kävellä yhtään ylimääräistä. Eihän me tietenkään tiedetty, missä kohdassa meidän kuuluisi jäädä pois bussista, joten huristeltiin kivasti ehkä kilometri, pari ohi. Mutta ei se mitään! Nähtiin muutamia todella upeita ja hulppeita kartanoita- varmaan joidenkin rikkaiden länsimaalaisten kermaperseiden omistamia :P

Varsinaisesta Holland Villagesta löydettiin hirmuisesti ruoka- ja juomapaikkoja ja todellakin paljon enemmän länsimaalaisia kuin mistään muualta Singaporesta. Ei löydetty mitään oikein erikoisen länsimaalaisia tuotteita kaupoista - tai no ei ehkä oikein osattu ja jaksettu etsiäkään. Finlandia-vodkaa myytiin kyllä! Hyvä Suomi!

Tavattiin myös viimein kaksi muuta suomalaista vaihto-oppilasta, jotka eilen pölähtivät asunnollemme. Jonna ja Lasse. Saivat omat huoneet mokomat - ainakin näin aluksi. Mutta meilläpä onkin oma kylppäri! Hähää!

En jaksa kirjoitella tänään enempiä, huomenna Orchard Roadille! Tsekatkaa uudet kuvat: http://picasaweb.google.com/heidi.friman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti